2015-01-28 09:19:43• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Este a szerelem illatát hozza a szél...

Napi horoszkóp január 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Amit most tesz, és különösen amit most mond, azt a partnere nagyon komolyan fogja venni. A veszekedés sokkal jobban fáj most neki, és a sebek, melyeket a meggondolatlan megjegyzéseivel okozhat, lassabban gyógyulnak majd.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bika jegyében áll. Eredményes lépéseket tehet a hivatásával vagy a szervezeti hovatartozásával kapcsolatban. Ez jelenthet bármit: jelentkezést egy tanfolyamra, a beosztásáról folytatott tárgyalást a feletteseivel, vagy akár egy áthelyezést is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ez egy nagyszerű nap arra, hogy igényei szerint megtervezze a szakmai jövőjét. Valahogy a nyilvánosság is szerephez jut a mai nap folyamán, vagy fontos híreket kaphat. Előfordulhat, hogy apróságok miatt fog vitatkozni...

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A szokásosnál is mélyebb gondolatok fogalmazódnak meg önben a saját életével kapcsolatban. Ha mégsem így lenne, törekedjen rá, hogy komolyan végiggondolja a sorsát, ez most hatással lesz a jövőjére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Merkúr, a szavak bolygója az ön komoly párkapcsolatokat jelző területén áll. Most tisztázhatják az esetleges félreértéseket a partnerével. A kreatív ötleteit jegyezze fel, de a megvalósításukkal még várjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Vigyázzon, hogy kinek mit mond, mert mindenki mindent személyeskedésnek vesz. Ne hagyja magát hajszolni és nyomás alá helyezni, ne tartson fontos találkozókat, és ne hozzon fontos döntéseket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Merkúr segítségével ma könnyebben befolyásolhatja a kedvesét és a gyermekeit, mindannyian meg fogják hallgatni az érveit. Álmodozás helyett ma álljon két lábbal a földön. Ha szórakozni menne, válassza a színházat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jó hangulatban telik majd a nap, merész és vidám lehet, és végre nem kell mindent annyira komolyan vennie. Este a szerelem illatát hozza a szél...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz jegyet váltott, és átlépett a Halakba, ez pedig az ön otthonát és családját jelző terület. Itt az ideje, hogy az idősebb rokonaival is foglalkozzon egy kicsit, de elérkezett a nagybevásárlás és a nagytakarítás ideje is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Vénusz már a Halak jegyében található, a Merkúr viszont még az ön anyagi javakat jelző területén áll. Pénzügyi téren valamiféle rendszert kéne teremtenie. Ha elég időt hagy arra, hogy a finom részletekre is kitérjen, akkor minden üzleti lépése jól fog alakulni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Arra vágyik, hogy találkozhasson azokkal, akik a szívéhez nőttek. A baráti beszélgetések most valóban jót tennének önnek, és fontos információkhoz is juthatna általuk.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Vénusz képessé teszi a feltétel nélküli szeretetre, most szinte mindenét odaadná a kedvesének vagy egy jó barátjának. Ennek ellenére ez nem túl szerencsés időszak arra, hogy elkötelezze magát valaki oldalán.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: